Naslovnica O nama
Metalotehnika ALU i PVC sistemi
O nama...

Firma čiju prezentaciju upravo gledate ima iza sebe dugu tradiciju i izvrsne rezultate u svom području rada. Več više od 30 godina bavimo se proizvodnim i uslužnim djelatnostima, te se možemo pohvaliti velikim brojem zadovoljnih kupaca i klijenata.

 Nastavši još "davne" 1978. godine, kao mala zanatska radnja, firma "Metalotehnika" je do danas prešla dug put. Uvijek orijentisani prema kupcu i zahtjevima tržišta, sticali smo znanje, iskustvo, tradiciju i ime u branši. Stotine hiljada kvadratnih metara ALU bravarije i PVC stolarije nastali su i prošli kroz naše proizvodne pogone, transportovani do gradilišta i tamo našli svoje mjesto i namjenu.

Svo to vrijeme nastojimo ići naprijed i biti u službi naših kupaca. Nastojimo im pružiti uslugu i isporučiti proizvode po njihovim željama i potrebama. Mnogi od njih su i danas naši kupci i u našoj firmi imaju podršku, kako za ranije izvedne projekte, tako i u svojim budućim investicijama.

Uvijek nam je, osim funkcionalnosti i praktične primjene, na umu bio i estetski aspekt, odnosno vizuelni efekat koji ćemo na kraju dobiti. Mi zaista hoćemo da budemo ponosni na ono što smo uradili za vas!

 

Danas naša firma, Metalotehnika ALU&PVC sistemi, sa svojih petnaest zaposlenih, živi i radi na dvije lokacije, tj. dvije poslovne jedinice - Sarajevo i Doboj, pokrivajući na taj način direktno dva značajna tržišta u našoj zemlji. Ponosni smo na to da su naši kadrovi i zaposleni sa nama praktično od naših početaka, da je većina njih "izučila" profesiju kod nas i usvojila filozofiju firme po kojoj profesionalna izvedba, odgovornost prema poslu i poštivanje zadatih rokova moraju biti nagrada kupcu za povjerenje koje nam je ukazao.

Da bismo došli u poziciju da možemo odgovoriti sve složenijim zahtjevima tržišta, nismo žalili vrijeme i novac da zadržimo korak sa tehnološkim napretkom u branši. Kako bi naši proizvodi imali potreban kvalitet i naši kupci dobili traženo u dogovorenom roku, opremili smo se najsavremenim mašinama i alatima, transportnim sredstvima i kompjuterskom podrškom proizvodnji. Koristeći najnovija softverska rješenja u mogućnosti smo automatski obraditi cjelokupan proizvodni proces, počev od ekspresnog davanja ponude, pa do transporta proizvoda na konačno odredište.

I da zaključimo. Ako imate potrebu za nekim od proizvoda iz našeg proizvodnog asortimana, ukažite nam povjerenje i stupite u kontakt sa nama. U veoma kratkom roku možemo obezbijediti izlazak stručnog osoblja na lice mjesta (ako je to potrebno) i izradu besplatne pismene ponude. Rado ćemo Vam pružiti stručne savjete i dati konkretne prijedloge za realizaciju Vašeg projekta, te izraditi ponudu i u više varijanti, ako je potrebno. Uvijek smo spremni dogovoriti i finansijske aranžmane koji bi Vam odgovarali i olakšali konačnu realizaciju.

Nadamo se da smo Vam približili našu firmu i ponukali Vas da se detaljnije informišete o našim proizvodima. Napominjemo da u našoj galeriji možete pronaći fotografije nekih od objekata čijem konačnom izgledu smo i mi doprinijeli kroz naše proizvode i usluge. Tu također možete vidjeti i dio naše referensne liste.

 

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja!

 

Između Vas i ostatka svijeta...

"Metalotehnika ALU&PVC sistemi